5 september 2013

Laitis-vinnarna i tidningen

Har hört att Laitiscupens vinnare har uppmärksammats i tidningen. I seniorklassen vann Alexander Wollbro, i damernas Jennika Jennerfors och jag vann i juniorklassen Tyvärr har jag inte alla tidningsklipp, men det var en helsida om Jennerfors/Wollbro.


Det här stod i NSD 2013 - 09 - 04.


Förutom det så har vi varit i garaget och skruvat, bland annat så skulle vi laga Saab 900:an men stötdämparen vi hade som reserv var också trasig så nu har vi beställt en ny. Det blir inte att tävla med den till helgen då utan tar Mazda 323fen. Men såklart så var inte den heller klar, sen förra tävlingen har vi bytt styrning, tjorvat lite och byggt ihop en drivaxel + reserv så nu ska vi ha delar till den också.Hoppas på en rolig helg i Gällivare med två separata tävlingar lördag och söndag. Hoppas vi får mycket publik också för de har lovat kanonväder.

Det blir jag, Sofie Öhman och Ranita Waara som kör för Team Saivis i helgen. Tyvärr är Emil dålig i nacken och kan inte köra.

2 kommentarer:

 1. Klart vi kommer och kollar på helgens tävlingar. Jag, farmor och Solveig kommer till Gällivare på söndag morgon och ser fram emot bra körning och toppenväder.
  Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter bra! Roligt att Solveig också kommer, hon missade ju Laitis.

   Radera