18 september 2013

Folkrace i Krokom - och funderingar på Karlstad

Som vanligt hade jag med filmkameran till Krokom, det blev några filmer och alla kan ni se här.

Det är roligt o se hur det egentligen ser ut inne i bilen, själv kan man tycka att man inte gör några stora misstag eller att man inte rattar mycket. Med kamera i bilen så ska man inte säga för mycket, jag tycker själv inte att jag rattar mycket när jag kör.

Nu är det mycket prat om NGK Masters i Karlstad. Jag själv har ju lust att åka dit o mäta mig med resten av juniorerna. Håller på att försöka hitta mer sponsorer så jag kan åka dit och köra och jag ska då anmäla mig, ifall det då blir eller inte är en annan fråga! Det är ju 120-130 mil enkel resa och bara bensinen kostar mycket.

4 kommentarer:

 1. Pratet om NGK Masters är det väl egentligen du som står för det mesta av. Men det skulle faktiskt vara en rolig upplevelse, synd att jag har blivit riktigt feg sedan ambulans färden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är då mer än jag som pratar om det :-) Både Mats och Ranita verkade sugna på att åka dit också. Jo, du kanske får starta om?!?

   Radera
 2. Oj, vilken liten, liten, fin pokal. Den sticker ut i din pokalsamling;-)
  Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är faktiskt den minsta! Har ju konstigt nog aldrig varit i en D-Final förut, har inte ens varit så mycket startande så att det kan bli en D-Final :-)

   Radera