1 maj 2018

Bromsad och nästan klar!

 Sista dagen för Personlig sponsring!!
0730551444 för att vara med, 250kr så får man namnet på bilen.


 Under veckorna som har varit har det hänt rätt mycket, fick mina nya stötdämpare och fjädrar bak. Finns värre dämpare att köpa men de flesta såna blir förbjudna från och med 2019 så jag fick på de här! I samråd med Sellholm som då valde åt de dom testat ut och tycker är bra, har testat lite under veckan som varit och är nöjd än så länge.




 Vi var också och bromsade bilen i Älvsbyn, som vanligt proffsigt gjort av Egmark. Fick mycket bättre kurva när vi åkte därifrån än när vi kom dit. Bra med vrid och effekt, bådar gott inför sommaren.
 Var ut till ett övergivet flygfält och testade bilen i regnet. Hade grymt bra fäste jämfört mot förra året, tror att bilen drog iväg bättre i regnet än den gjorde på asfalt under hela förra året. Är nog viktfördelningen som är största anledningen. Blev mycket mycket bättre och borde vara bra med i starterna nu!






Vi har även varit och testat den på torrt, flera olika dagar för att testa var fästet finns, hade ganska bra starter och fick iväg bilen bra med launchcontrollen. Ändrade däcktryck lite och funkade bra. Tittade över bromsarna då den bromsade lite väl mycket fram, dock så är det inte helt perfekt men något vi får tänka på.






2 kommentarer:

  1. Vad vart effekten när du bänkade?
    Och vad har du för vikt på bilen och procentdelning?

    SvaraRadera
    Svar
    1. 58% vikt bak, har ca 75kg vikt bak.
      Tillräckligt med HK!

      Radera