6 oktober 2013

Team Saivis på topp!

Nu har Klubbmästerskapet i Gällivare ägt rum, det var en rolig tävling för nästan alla i Team Saivis.
På kvällen var det fest såklart, de flesta har ju kört klart för säsongen och avslutade med mästerskapet.

Helt klart har det här varit den bästa tävlingen för Team Saivis. En helt fantastisk körning av Emil Andersson 1:a, Ranita Waara 2:a och Mats Andersson 3:a. Det blev alltså tre personer från Team Saivis på pallen i seniorernas A-final vilket är riktigt bra.

 I juniorernas A-final var det Sofie Öhman från Team Saivis som tog vinsten, det var hennes sista tävling i år och såklart måste man sluta på topp.

För mig gick det inte lika bra-Låg bra till i A-finalen för juniorerna när min växellåda gick sönder. Synd tycker många nu när jag hade chansen på pokalen men någon gång ska man ju ha otur!


Är helt klart nöjd ändå, hela teamet har ju legat på topp igår när det inte har havererat. Själv har jag inte gett upp med att sluta på topp, ska till NGK Masters (Karlstad) nästa helg och försöka vinna där såklart. Enda problemet är att det finns 68 andra juniorer som också vill göra det.

Igår på festen så fick pappa ett hederspris. Han fick det för sina enorma insatser i garaget för att vi ska kunna köra. Han har bland annat byggt en bil under säsongen. Vi har ju 6st folkrace bilar och det är alltid mycket att skruva i, utan Mats skulle vi stå där utan bilar. Tack!

Det var inte bara Mats som fick ta emot hederspris. Det fick också Sofie Öhman, Filip Högnelid och jag göra som förare under 2013  års säsong.


Vi har gjort en speciell film till den här festen som var under kvällen, den kanske kommer ut på Youtube senare efter helgens tävling. Det återstår att se.


4 kommentarer:

 1. Grattis till hela Team Saivis! Kul med hederspriserna på festen.
  Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi tackar så mycket. Jo det var Ingelsas idé!

   Radera
 2. Vilken helg för Team Saivis. Men det var ju tråkigt att bilen din skulle paja i finalen så att du inte fick en tredje inteckning i klubbpokalen. Hoppas på mer tur i NGK Masters nästa helg.
  Grattis till alla i Team Saivis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo alla utom jag är väl nöjd! Jag hoppas att oturen är borta nu så jag får en felfri helg till NGK masters.

   Radera