18 oktober 2013

Junioråren - en summering

Den här säsongen har varit bra, med 10 vinster av 18 tävlingar kan jag inte klaga. Förra säsongen hade jag 9 vinster av 13 tävlingar.

Hela säsongen har varit bra, har startat med några hemmatävlingar och sen blev det deltävlingar i Laitis. De hölls bland annat i Vännäs och Robertsfors så nu har jag varit dit och testat nya banor.


Det har så klart blivit många hemmatävlingar, totalt 6 tävlingar, varav 4 vinster.

Jag har fått behålla en vandringspokal, Malmfältsmästare, som man måste vinna 3 år i rad för att få behålla (junior är man bara i 3 år).

Jag har också vunnit Laitis Folkrace Cup 2 år i rad.Jag har har haft jättebra sponsorer som har hjälpt mig. Det är de som har möjliggjort mitt deltagande i de här 18 tävlingarna i år.

Som junior har det varit roligt att köra. Det har gått bra. Av sammanlagt 40 tävlingar har jag varit i A-final 38 gånger. 2 gånger har jag vunnit B-Finalen och kvalificerat upp till A-Final där jag också vunnit. Av de här 38 A-finalerna har jag vunnit 25 gånger.
Bara det här året så har vi kört över 880 mil för att kunna köra mina tävlingar. Det är rätt så långt och jag hade aldrig kunnat köra så här mycket utan pappa som skruvar och skjutsar mig överallt och även mina sponsorer som bidrar.

Filmerna från NGK Masters har kommit ut på min youtube-kanal här.


.
Team Saivis Prospekt kommer här förpackat som en folkraceförare som kör för Jokkmokk, nämligen Lars Mohren.

Alla mina pokaler jag har samlat på mig under åren.

7 kommentarer:

 1. Många mil blev det i år,
  och väldigt många A-finaler under dina 3 år som junior.
  Tur att du har snälla och hjälpsamma föräldrar
  och givmilda företag/privatpersoner som sponsrar din framfart på folkracebanorna landet runt.
  Ett stort grattis till dina framgångar och hoppas att det går lika bra som senior.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det blev inte lite mil, undrar hur många totalt under de 3 åren jag kört?
   Jo, pappa har ju hjälpt till väldigt mycket. Hade aldrig kunnat köra utan honom.
   Såklart är det väldigt bra med sponsorer också, då får jag ju köra mer tävlingar och träna mer då!

   Tack!

   Radera
 2. Vilka fantastiska juniorår! Bra summering med starter, vinster och pokaler. Kul att du har fått så många sponsorer, både företag och privatpersoner. Nu ser jag fram emot att se dig tävla som senior nästa år. Hoppas kunna vara på plats den första tävlingen.
  Kerstin

  SvaraRadera
 3. Första gången jag är inne på din blogg- vilket år du haft, att läsa sammanfattning var kul, du har gjort ett fantastiskt år, men det vet du. Har bara följt din blogg via Ove som alltid citerat vad du skrivit, kul läsa själv.
  Ha det gott och fortsätt nästa år med mer utmaningar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du också hittat hit, jo har varit ett riktigt bra år med lite problem och roliga tävlingar! Såklart fortsätter jag nästa år, det ska väl gå bra ifall jag hinner tjuvträna i Saivis i vinter.

   Radera
 4. Är det ingen aktivitet i garaget ? Eller har du tagit vinterlov nu när säsongen är slut?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såklart är det aktivitet i garaget, men det är också det i skolan så därför har jag inte haft tid med bloggen! Ska försöka uppdatera snart.

   Radera