10 oktober 2013

NGK Masters i Karlstad - sponsorer och tävling

Tack vare alla nya sponsorer jag har fått nu så kan jag köra NGK Masters. Det känns skönt att företag/privatpersoner vill hjälpa mig att fortsätta köra! Det är de här företagen och personerna jag har att tacka för just den här resan.


Citab - När Conny från Citab fick reda på att jag ville åka gick han direkt in och sa att det är klart att jag skulle få göra det. Det var det som fick upp hoppet om resan.

Dr Krall - När rock'n'roll-bandet Doktor Krall fick veta att resan till NGK Masters skulle bli av så tyckte de också att det var en självklarhet.

Niklas Backtemans Åkeri - Vi träffade Niklas ute på en tävling, där fick han reda på att jag skulle till NGK Masters och ville också hjälpa till på något sätt.

Hans Jonsson och Eva-Britt Sandström. Jag träffade Hans ute på en tävling i Vännäs i sommar. Han och Eva har följt bloggen och tyckte jag hade helt rätt attityd till motorsporten och gav mig ett bidrag till resan! 

Det här är extra intressant, inte bara för att de är privatpersoner, utan för att Eva-Britt Sandström var den första tjejen att vinna Rallycross-SM. Hon körde ofta med killarna i klassen Nationella, den är något friare än dagens klasser dock utan turbo och fyrhjulsdrift. Hon vann SM 1989 och blev 2:a 1990, sedan slutade hon.
 
Självklart ska vi inte glömma de som har sponsrat mig genom hela året.

Energigymnasiet
Racepart.nu
Imega Display

 
Tävlingen

Dags för att prata om tävlingen då. Det är 69 anmälda juniorer. De senaste åren har Kevin Eriksson vunnit i juniorklassen. Hoppas att kunna utmana honom i A-finalen ifall allt går som det ska, men det kan hända mycket. Hoppas på att kunna köra A-Final, har ju laddat för det här och V4an som jag kör med känns pigg så får hoppas att det är körningen som avgör allt och inte bilen!

Snart börjar vi åka, halv 5 idag sätter vi oss i bilen och börjar rulla neråt! Har tänkt se lördagens tävling och se hur herrarna kör så kanske jag vet hur jag ska göra på söndagen. Är riktigt taggad så hoppas bara bilen håller för alla påhitt som man kommer på där ute på banan!

Bilen är lastad och klar, allting är klart med reservdelar och verktyg. Nu längtar jag bara tills vi ska åka! Blir den största tävlingen jag har kört i år och vi blir nog troligast några av de som har åkt längst. Ca 125 mil är det enkel resa till Karlstad var tävlingen hålls.

Ska försöka ha med mig datorn så jag kan uppdatera bloggen, har såklart också med mig min Gopro kamera så allt kommer på film!

Tack pappa för att du skruvar och skjutsar mig på tävlingar!


2 kommentarer:

  1. Trist att inte kunna vara på plats och se tävlingen, men jag håller tummarna på distans. Jag hoppas att bilen håller och att du kan ge de andra juniorerna en riktig match!
    Kerstin

    SvaraRadera