3 oktober 2013

Bilklubben Dundret - Klubbmästerskap

Nu är det dags för Bilklubben Dundrets Klubbmästerskap där vi utser årets klubbvinnare i alla klasser. 

Det är vandringspokaler som man måste vinna 3 gånger för att få behålla. Jag har vunnit juniorernas 2 gånger hittills och hoppas på en tredje nu i år.


På 23 år har ingen junior lyckats med att vinna pokalen 3 gånger och fått behålla den hemma i bokhyllan. Det skulle vara riktigt roligt att vara den som lyckas med den bedriften.

Förra året så gick det bra för Team Saivis. I seniorernas A-final var det 3 Saivisbilar. Emil Andersson som körde till sig en förstaplats, Mats Andersson som kom 2:a och Ove Öhman som kom in på en 6:e plats.

Ranita Waara var också med men fick bryta p.g.a bilen.

Vi får se vilka bilar det blir till Klubbmästerskapet, eftersom alla inte är hela just nu så ska vi skruva klart resten på fredag dagen innan tävlingen. Vi har målat alla bilar, bytt lite fjäderben och liknande för att de ska vara startklara men har ännu lite kvar.


Här är en bild från Klubbmästerskapet 2011, då körde jag Saab 99.

Klubbmästerskapet brukar vara en avslutning på säsongen. Den här gången är det en tävling kvar och det blir min 17e för den här säsongen.9 kommentarer:

 1. Då får vi hålla tummarna för Team Saivis.
  Det kan väl i bästa fall bli 3 st med teamfärgerna i Seniorernas A-final vad jag har förstått och så du i juniorernas final. Hoppas att Ni kommer hem med några stora fina pokaler.
  Jag håller tummarna när jag är på jobbet på lördag, och får väl höra resultatet på Saivisfesten på kvällen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sofie kan också vara (och är) i Juniorernas A-Final så 5st finalplatser totalt kan det bli!

   Radera
  2. Oooops. Jag glömde bort henne. Oförlåtligt.

   Radera
 2. Åh, vad spännande det ska bli att få rapport från klubbis. Jag håller tummarna för hela Team Saivis. Hälsningar från teamets presschef

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att det blir något roligt att skriva om då! Bästa hade ju varit 3 i A-Final seniorer (1,2,3) och 2 i A-Final Juniorer (1,2). Det hade helt klart varit Team seger!

   Radera
  2. Ja, det vore häftigt. Satsa på det. Be alla trycka ner gaspedalen!

   Radera
 3. Jag får ihop ännu fler möjliga finalplatser. Seniorerna: Emil, Mats, Ove och Ranita. Juniorerna: Oskar och Sofie. Vem i teamet är det som inte ska köra?
  Undrar Kerstin

  SvaraRadera
 4. Ove ska inte köra, han vill inte dela bil med Sofie eftersom den såg ut som ett russin efter förra gången. Han vill väl inte köra sönder för henne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, det var ju synd. Ove var ju med i A-finalen förra året. Men kanske bra att Sofie inte behöver köra ett russin.

   Radera