11 augusti 2014

Anmäl er till Gällivare

Snart kommer ett inlägg om hur Piteå tävlingen har gått. Före det vill jag bara påminna er att anmäla er till Gällivares tävlingar den 16&17. För de som kör båda dagarna är det endast anbud på söndag. Vinster för 15 000 kronor kommer även lottas ut till de som kör båda dagarna.

Våran familj kommer köra den här tävlingen, Emil, Felix, Jag och Ranita. Pappa är sugen att köra men vet inte om han har tid.

Jag tycker fler klubbar utifrån kan anmäla sig, Just nu har vi bara en Piteåbo och en Älvsbybo så det är dags att anmäla er nu!

Sista anmälningsdatumet är idag.

Klicka här för att komma till anmälan till dag 1.

2 kommentarer:

 1. Sitter här och finputsar filmerna från Piteå samtidigt som jag tittar på dom. Saab V4án är verkligen snabb i starten med dig bakom ratten, och jag kan bara konstatera att du helt klart platsar bland seniorerna.
  Man får verkligen se många fina och spännande heat. Surt bara att du blev brutalt påkörd bakifrån och vänd av Nyström i Semifinalen, och inte hjälper det ju dig att han fick svart flagg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo den är helt klart med i starterna! :) Har fått lite tips hur vi ska göra nästa Saab V4a startsnabb. Blir ju inte en likadan bil men så är det med folkrace!

   Radera