10 juni 2014

Träning i regnet och ny Saivisförare!

Träning i alla väder

Det regnar ute, väldigt mycket. Det är en sån där dag alla andra sitter inne, inte vi! Idag ska vi ut på banan och träna i regnet, det blir roligt eftersom jag inte har kört på länge. Det blir att träna med en av våra 900or vi har inför tävlingen i Boden men även med Sofie Öhmans Saab 9000 för att se att även den är startklar till Bodentävlingen. Sofie har själv inte möjlighet att testa bilen så självklart hjälper vi till.


Ny Saivisförare

Vi får även en ny Saivisförare snart. Felix, min lillebror, ska börja gå kursen för folkracelicens idag. Det är inte omöjligt att han kommer dela bil med mig i Boden som debutant.  Felix har också tränat på sjön vid stugan i vinter, tror inte han kommer ha några problem att ta sig fram i juniorklassen under de kommande 3 åren. Han har ju varit med på väldigt många tävlingar som åskådare, men jag tror att han kommer tycka det är roligare att köra än att kolla på!


Team Saivis ska också till Vimmerby i sommar, allt är bokat och klart. Tyvärr blir det nog ingen som kör där, utan bara för att kolla och möjligtvis lägga bud det vet vi inte än. Det är inte säkert att jag eller Sofie kommer kunna följa med dit p.g.a. sommarjobb, men vi uppdaterar såklart er så fort vi får besked.


Ändringar på bloggen

Det har även skett ändringar på bloggen, jag har ändrat bakgrunden i väntan på att den nya ska bli klar. Jag har ändrat färg, storlek och lite annat. Tips med förbättringar m.m. tas gärna emot. Vi har även skapat en Facebook-sida för Team Saivis. Den heter Team Saivis.

6 kommentarer:

 1. V4á bilden var klart häftig, passade bra in till texten om regnträning. Kul att Felix skall ta licens, hoppas att han tycker det är roligt att tävla också. Så det skall bli din första seniortävling i Boden, skall bli roligt att höra hur du klarar av att köra mot seniorer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo tycker också den är häftig! En av flera bilder av Eilert från tävlingen i Jokkmokk. Vi får väl se hur han tycker det är efter han har kört debutant i Boden! Blir väldigt intressant, hoppas bara att bilen håller och att det inte är alltför dåligt väder.

   Radera
  2. Jag glömde ju fråga hur det gick med träningen? och även hur Sofies bil fungerade.

   Radera
  3. Träningen gick bra, tyvärr var Ove sjuk och kunde inte köra ut Sofies bil så det blir någon annan gång.

   Radera
 2. Superbra bild!
  Kul att Felix tar licens. Hoppas att ni kör någon tävling när jag är uppe i augusti.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det beror när i Augusti du är uppe, troligast blir det väl tävlingar då! :)

   Radera