28 juni 2013

Tappat bort motorblock

Igår när jag och Mats min pappa var i garaget så skulle vi skruva i folkrace 99an så upptäcker vi att motorn är borta i all oreda, vi bestämmer oss då för att städa och måla klart bilen och sedan börja skruva i motorn sen när vi hittar den.

Sagt och gjort, när jag har målat klart nästan allt så kommer Mats förskräckt tillbaka och konstaterar att motorblocket inte finns någonstans, han funderar och letar överallt. Efter han har gett upp så kommer han fram till att han har skrotat massor med standard block samtidigt som vi skrotade en bil, så nu är det där blocket på skroten så det blir nå special med motorn 
nu! 


Vi fick iallafall städat i garaget och bilen målad, nu är det största problemet vilken motor vi ska stoppa in i folkrace 99an, vi har en plan men om den blir genomförd är en helt annan sak!

Nu när vi inte har nån motor blir det att fortsätta med min brors Saab 9000 istället så att den blir klar i år, förhoppningsvis innan augusti-tävlingarna.
Imorrn blir det helt andra saker! Då ska jag på rallycross i Älvsbyn. Det blir roligt speciellt när det är ett tag sen jag alls har varit på rallycross och för att kolla på alla duktiga förare såklart. Ska också spana på hur folkrace banan går eftersom jag ska och köra där senare i år och det blir första gången någonsin där!

1 kommentar:

  1. Det är roligt att följa din blogg. Hoppas att ni får bra väder i Älvsbyn.
    Kerstin

    SvaraRadera