26 december 2013

Vunnit mest i Sverige

För bara någon dag sen fick jag veta att i år har jag vunnit flest tävlingar av alla juniorer i hela Sverige! Känns ju ganska bra att veta att jag har vunnit mest av alla. I Damernas var det Jennika Jennerfors och bland Seniorerna Tobias Svärd.


Av mina 18 tävlingar jag har kört (om jag räknat rätt) så är 10 av de vinst! Bland annat har jag vunnit Laitis Folkrace Cup och några av dess deltävlingar (Robertsfors, Älvsbyn och Luleå).

Som det ser ut nu så fortsätter jag såklart med folkracen nästa år då jag kör i Seniorklassen istället för Junior.

Ska också försöka fixa mig lite sponsorer så att jag har råd att bygga min rallycrossbil! Tanken är att jag ska kunna köra båda nästa år. Just nu kör jag framhjulsdrivet men ska försöka lära mig köra bakhjulsdrivet också, har endast kört det på en tävling i Krokom och där kom jag 5a i D-Finalen efter att ha blivit vänd.

Bästa året hittills, mycket äventyr och roliga körningar. Krokom och NGK Masters fanns inte med på kartan i början av året!

11 kommentarer:

 1. Stora gratulationer till en fin säsong

  SvaraRadera
 2. Då ska man tävla i hela sverige också, inte bara i dessa små tävlingar norrbotten/västerbottensom de flesta vinsterna är ifrån. för att kunna räkna sig som vinnare. I söder är dom många många fler som kampas om vinst medans i norr kan det vara 5junior på en tävling. Laitis var väl enkelt eftersom de bara va en junior som körde alla tävlingar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte möjlighet att tävla i hela Sverige, hade jag haft det hade jag såklart gjort det. Det hade ju bara kunnat öka mina chanser att vinna mer tävlingar eller hur? Visst kan det vara bara 5 juniorer på en tävling, jag har inte sagt något annat eller att jag är bäst i Sverige eller något sådant. Jag har bara sagt att jag vunnit mest vilket jag också har.

   Radera
  2. Bra svarat Oskar. Sakligt och sant.

   Radera
 3. Jättekul Oskar! Härlig säsong - grattis!

  SvaraRadera
 4. Grattis Oskar! Råkade läsa kommentaren innan, junior från övriga Sverige är ju välkommna till Norrbotten för o möta er Juniore, vi kanske inte haft mest deltagare men standarden har varit hög. Ingen kan ta ifrån dig stt du vunnit mest.... Bra o sakligt svar, lycka till med framtida satsningar/ Fredrik Tiger

  SvaraRadera
 5. När får vi se Saaben, som ni hämtade i Boden, på bild?

  SvaraRadera
  Svar
  1. När min bärbara dator är fixad! Den är just nu sönder så kan inte ladda upp några bilder till min dator.

   Radera