22 mars 2017

Bmwn lackerad! Montering påbörjad.


Nu är bmwn lackerad och vi har påbörjat återmontering.


Är nöjd med lackeringen! Visst finns det ställen där vi missat att slipa lika noga som man kanske borde. Men det är nog bara vi som bygger bilen som tänker på det!

Allt blev gult! Alla detaljer vi börjar montera in nu är röda. eller nästan alla.Stor skillnad mot innan lackering! Allt är väldigt ljust och fint, det kommer att vara skönt när man ska skruva i bilen.

Rostskydd underst i hjulhusen och sen har Anders målat med Body som ska bli som ett skydd mot stenskott och liknande. Oroa er inte! Det här ska målas gult imorgon!


Jag och Anders har även monterat stora delar av bakvagnen idag. Vi har fått dit bärarmarna och hållaren till diffklumpen! Har beställt lite saker till bakvagnen idag också. Det blir en 5:43 utväxling och en Lamelldiff. Har även beställt lamell till bilen och packboxar.

Bakluckan och vingen är fixade! Monterade och klara. Har monterat nät i hålen till bagaget efter bilen är tagen.Det jag började med var att måla bilen undertill. Det blev en gul rostskyddande färg. Vi kompletterade med den i hjulhusen och målade body över sen. Det som vi ska göra imorgon är att montera framvagnen och förhoppningsvis få dit servostyrning och rattstång. Eftersom dom är på målning är det inte säkert dom är torra!

Den 13e Maj så är första tävlingen!
Personliga Sponsringen stänger den 30e April.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar