28 november 2013

Bilbygge - sakta men säkert

Just nu går allt sakta men säkert fram, har rensat ut allt ur bilen. Har gjort helt klart så nu ska vi ta ut lådan och motorn ur kadetten! Har också köpt ett underställ + ett hans skydd så nu saknar jag inte mycket i personlig utrustning.

Såklart är det här bara början, det ska bli roligt o se när/ifall den här bilen blir klar! Dessutom så är det nog mycket is i stugan nu, så troligast blir det att köra på is nästa helg eller iaf inom kort!

Saknar såklart att tävla, det är så varje vinter. Hoppas istället på ett ännu roligare år 2014 då jag får tävla med seniorerna!

Dessutom kommer de som har sponsrat mig 2013 att få en film som summerar åren 2011-2013.


4 kommentarer:

 1. Oj, vilket jättejobb ni har framför er. Det ska bli spännande att se slutresultatet nästa sommar - om ni hinner klart. Låter kul med iskörning i Saivis. Fast jag var ingen stjärna när jag testade i våras.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo hoppas att det blir att börja på riktigt snart! Vi får se, ska väl bli klart innan sommaren förhoppningsvis. Träna på isen måste man ju göra, blir nog mer iskörning i år.

   Radera
 2. Kul att du har kommit i gång med bygget. Och det där med en film till sponsorerna är ju en jättebra idé, det kommer säkert att uppskattas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo hittils har jag fått bra respons på filmen och de har bara hört talas om den än så länge!

   Radera