4 februari 2017

Personlig Sponsring

Personlig Sponsring

Eftersom det har kommit några förfrågningar om hur man kan bidra till min rallycross säsong så är det nu fixat för en Personlig Sponsring.
Ungefär som förra året kommer det gå till, 250kr så får man sitt namn på bilen.
Alla namnen samlas upp och trycks upp på en sticker, den kommer sitta på under hela 2017s tävlingssäsong, både för folkrace och rallycross.

Förra året placerades den här på huven och bakluckan, beroende på plats. Kommer såklart försöka placera den så bra som möjligt så att ni blir nöjda!

0730551444 är numret, vill du bidra men vara anonym skriv ANONYM och ditt namn. Då vet bara jag vem du är och kan tacka om vi ses på tävlingsbanan. Vill du vara helt anonym, skriv ingenting. Tack på förhand.

Personliga Sponsringen kommer vara öppen från och med nu till första tävlingen, stängningsdatum kommer meddelas. Efter det datumet går det ännu bra att bidra men man får inte sitt namn på bilen eftersom skyltarna redan är tryckta.För er som inte har Swish men ändå vill bidra så kan man maila mig på Oskar.energi@hotmail.com eller kontakta mig via Facebook.Som ni kanske också märker så har jag uppdaterat bloggen lite, infon om mig själv är lite nyare, det finns även kontaktuppgifter till mig! Alla olika sociala medier finns, Instagram och Facebook. Ni hittar allt nytt här till höger!

Uppdateringar från garaget

 Jag har köpt en vw transporter som jag kommer använda till mina rallycross tävlingar under året!

Den har stort lastutrymme och får ändå dra mycket förutsatt att man har utökat b-kort.


Jag har köpt en växellåda till bmwn, det blev en 320d låda från en e90.
Den är 6 växlad för att passa till isen, jag har tittat på utväxlingar och jag tror att jag ska köpa en 5:44 till det.

Vi har satt på extraktorröret för att kunna se hur vi ska placera motorn för att allt ska få plats. Det blir trångt med avgassystem och mellanaxel.
Motorn blir placerad väldigt långt bak, den kommer hamna nästan mot torpedväggen. Jag tror inte att det kommer göra så mycket då den är fastmonterad utan några motorkuddar som kan ge vika. Vikten hamnar också längre bak och motorn blir även mer skyddad när man placerar den såhär. Nackdelen är att man måste kapa av mellanaxeln.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar