8 maj 2014

Första tävlingen med seniorerna

Snart är det dags för första tävlingen för mig i herrklassen! Det blir i Luleå den 29:e den här månaden. Det är tänkt att jag ska köra en av våra Saab 900:or där, eftersom jag anser att Saab V4:an jag normalt kör inte är nog stark för den banan.

Det ska bli intressant att köra i herrklassen där det förhoppningsvis är mer förare, mer att lära och svårare att ta sig till final. Jag har räknat ihop tävlingarna som jag har möjlighet att köra här uppe och det är ungefär 15, eftersom jag missar minst 3 tävlingar.

Just nu är vi 9 förare anmälda till Luleå. Anmälan kom ut igår så det är inte väldigt många som har hunnit anmäla sig. Såklart siktar jag på att få åka någon sorts final där, men hoppas ändå inte på för mycket!

Nytt för i år
Det finns några intressanta saker som är nya för i år, bland annat kommer jag köra under anmälare Team Racepart Sweden. Racepart är en av mina sponsorer som jag har kvar från förra året, senast igår så beställde jag stol,bälte,fönsternät och stålskenor att montera stolen på och de är väldigt lätta att ha att göra med. www.racepart.nu för er som vill hitta utrustning till folkrace/rc/rally m.m.

Troligast så ska min lillebror också börja köra folkrace, han ska gå kursen i sommar och ifall allt går som planerna så ska han också köra Saab 9000 vi håller på att bygga nu!

Det är fortfarande kvar lite att skruva i den, eftersom vi har andra bilar med vagnsbok som behöver fixas så är den inte vår prio just nu utan vi ska skruva i andra bilar så de är klar till första tävlingen här i Gällivare.

Bilden är från våran andra nybyggda Saab 9000 vi gjorde förra året.


4 kommentarer:

 1. Vad kul att säsongen snart drar igång. Jag håller förstås tummarna för dig när du kör i Luleå den 29 maj.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo ska bli riktigt roligt! Har gjort en facebook grupp för Team Saivis också.

   Radera
  2. Saknar uppdatering efter den 29 maj. Blev det ingen tävling?

   Radera
 2. Hur gick det? Dåligt med uppdateringar. :-(

  SvaraRadera